Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2008

Είναι καλό μέρος για love at first sight η γαμήλια τελετή-δεξίωση?

Σίγουρα έχεις πάει σε γάμους και γλέντια και ίσως μία ή περισσότερες φορές έχεις δει κάποιον που σου αρέσει. Είναι όμως ασφαλές να γνωρίζεις κάποιον σε τέτοιο μέρος?

Για να το καταλάβεις αμέσως θα σου περιγράψω ένα σκηνικό.

Γνωρίζεστε στο γάμο, μιλάτε, όλα μια χαρά και αμέσως μετά πηγαίνετε κάπου δυό σας ή με παρέα για ποτό. Είσαι μέσα στο χαμόγελο και κάποια στιγμή λέτε κάτι παραπάνω και βλέπεις ότι σε φτιάχνει. Οπότε μέχρι εδώ μια χαρά. Και σου άρεσε όταν τον είχες δει από μακριά αλλά και στην μεταξύ σας κουβέντα καλός είναι.
Γυρνάς σπίτι το βράδυ και την επόμενη ή μεθεπόμενη μέρα κανονίζετε να πάτε για ποτό.

Εδώ μπορεί να ‘ρθει η απόλυτη απογοήτευση γιατί μην ξεχνάς πως στο γάμο όλοι είναι ντυμένοι με ένα πολύ συγκεκριμένο τρόπο και όχι όπως ντύνονται όταν είναι ελέυθεροι να επιλέξουν ότι θέλουν.

Είναι πολύ πιθανό να σκάσει μύτη στο ραντεβού φορώντας ότι χειρότερο μπορείς να φανταστείς πάνω σε γκόμενο.

Δεν ξενερώνεις? Δεν καταριέσαι την ώρα και τη στιγμή που τον γνώρισες?

Γι’ αυτό έχω να σου προτείνω την εξής λύση. Για να μη φας πατάτα στο πρώτο ραντεβού μετά το γαμήλια δεξίωση πρέπει να μην ξεχάσεις τα εξής. Να τον ρωτήσεις οπωσδήποτε τι μουσική ακούει και σε ποια μέρη συχνάζει από τα πρώτα λεπτά γνωριμίας. Από την απάντηση μπορείς να καταλάβεις περίπου και το ντύσιμό του. Μετά (αν έχεις facebook ή χρησιμοποιείς οποιοδήποτε άλλο social network) πέταξέ του πόσο εθισμός έχει γίνει για κάποιους αυτό κλπ κλπ και αν έχει μπορείς πριν το ραντεβού να έχεις διαμορφώσει μία καλύτερη άποψη για αυτό που πρόκειται να δεις.

Γιατί όσο καλός και να είναι στο μπλα μπλα αν στο ραντεβού σας μετά το γάμο, που ουσιαστικά είναι το πρώτο, σου έρθει ντυμένος με τα χειρότερα ρούχα τότε να τον βράσεις.

Και να τον βράσεις με τα παράθυρα ανοιχτά. Για να φεύγει η άσχημη μυρωδιά που θα βγάλει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: