Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2008

2 Συμβουλές για το 1ο Ραντεβού

Για ρούχα & φαγητό...


Φοράς όσο το δυνατόν καλύτερα ρούχα αλλά ποτέ ρούχα με πολύ έντονα χρώματα. Δηλαδή μην εμφανιστείς με κίτρινο φλούο μπλουζάκι, γκρί τζιν με patchwork και κόκκινα παπούτσια. Θα μπορούσε να είναι τέλειο το outfit που μόλις περιέγραψα αλλά άστο για επόμενο ραντεβού, όχι για το πρώτο, κάνει πολύ μπαμ και δεν πρέπει.
Εδώ υπάρχει και ένα μεγάλο θέμα στο οποίο την πατάμε the most of us.
Αν το «καλό» ρούχο που έχεις δεν το έχεις ξαναβάλει ποτέ ξέχνα το. Δεν είναι το πρώτο ραντεβού το κατάλληλο μέρος για πρόβα. Μπορεί να μη νιώθεις άνετα ή ακόμη και να σου παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα το οποίο δεν μπορείς αυτή τη στιγμή να φανταστείς. Οπότε, ναι μεν καλό το ρούχο για πρώτο ραντεβού, αλλά please διάλεξε κάτι από την ντουλάπα σου που έχεις ξαναφορέσει στο παρελθόν.


Αν πάτε για φαγητό μην παραγγείλεις μόνο σαλάτα και δε φας τίποτα άλλο γιατί θα σε περάσει για τρελή νευρωτικιά που δε θέλει να πάρει γραμμάριο. Οk, πάρε μία σαλάτα γιατί βράδυ θα είναι και δεν αντέχεις να φας πολύ αλλά πάρε κάποια που να έχει και λίγο κοτόπουλο π.χ. και όταν θα κοιτάς τον κατάλογο ρίξε και τη φράση «α,βρήκα τι θα πάρω. Αυτή τη σαλάτα με το κοτόπουλο γιατί δεν μπορώ τις σαλάτες που είναι φτιαγμένες μόνο από χόρτα λες και κάνω δίαιτα». Ψέμα θα είναι η φράση αυτή αλλά πες την εσύ και ας βρίσκεσαι σε δίαιτα επί μονίμου βάσεως. Επίσης αν πάρεις σαλάτα ζήτησέ την ψιλοκομμένη για να είναι πιο εύκολο να τρως κοιτώντας τον γκόμενο και όχι το πιρούνι για να διαπιστώσεις αν κάρφωσες σωστά το μαρούλι. Αν δεν πάρεις σαλάτα πάρε κάτι όπως μπιφτέκι που επίσης κόβεται εύκολα και αν είσαι comme il faut ζήτησε το μπιφτέκι ή οτιδήποτε άλλο πάρεις, να συνοδεύεται από ρύζι. Το ρύζι και γενικά οποιαδήποτε τροφή βρίσκεται σε μικρό μέγεθος πάνω στο πιρούνι θεωρείται εδώ και πολλά χρόνια ό,τι πιο «αριστοκρατικό».

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτές τις γκάφες θα μπορούσα σίγουρα να τις κάνω εγώ!
Νομίζω και ο οποιοσδήποτε!

L Adviser είπε...

Ελπίζω μετά από αυτά που διάβασες να έμαθες κάτι !

Και για το καλό σου, μην κάνεις αυτά τα λάθη. Είναι βασικά και καμια φορά... μοιραία!