Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2008

Βασιλικά Κεριά

Απαραίτητο συστατικό της χαλαρής ατμόσφαιρας που οι σύγχρονοι βασιλιάδες και βασίλισσες αναζητούν, αλλά και must-have της σύγχρονης διακόσμησης, τα εκλεπτυσμένα αρώματα χώρου, ιδιαίτερα σε μορφή κεριών, έχουν πλέον αποκτήσει τόση σημασία όση και ο σωστός φωτισμός!
Τα Kings & Queens αφήνουν τη δική τους βασιλική σφραγίδα σε αυτή την τάση, με μία σειρά αρωματικών κεριών, που ‘αιχμαλωτίζει’ τη βασική φιλοσοφία της μάρκας, αναδύοντας μυρωδιές που βασιλείς και ευγενείς περασμένων εποχών λάτρεψαν.

Βασιλική αισθητική…σε μεταλλικές κονσέρβες, διακοσμημένες με μοτίβα από vintage χαλιά, ημερολόγια, υφάσματα και τράπουλες, χαρακτηρίζει τα δύο πρώτα κεριά της σειράς, Aztec King Vanilla Pear και Caspar Myrrh.


Έμπνευση για τo Aztec King Vanilla Pear είναι η αγάπη της αυτοκρατορίας των Αζτέκων για τη βανίλια – ένα ισχυρό αφροδισιακό, σύμφωνα με πολλούς βασιλιάδες και τις συζύγους τους, που κατανάλωναν αμέτρητα ροφήματα βανίλιας καθημερινά.


Το Μύρο ήταν ένα από τα πολυτιμότερα δώρα που οι τρεις Μάγοι προσέφεραν στο Θείο Βρέφος. Κατά την αρχαιότητα χρησιμοποιείτο ευρέως για τις θεραπευτικές του ιδιότητες, ενώ η ‘αξία’ του ήταν εφάμιλλη του χρυσού. Το κερί Caspar Myrrh μεταφέρει αυτή την εμμονή περασμένων αιώνων…στα σύγχρονα ‘παλάτια’.

Δεν υπάρχουν σχόλια: